World of Gothic - Forum

Full Version: Religion Thread
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(03-16-2012, 07:45 PM)Killmee Wrote: [ -> ]Deabia s-au putut face 2-3 aminoacizi ... hmm poate ar trebui sa caut din nou documentarul si sa ma uit dar dupa mine plamanii si rinichii sunt organe.

Pentru crearea unui rinichi se foloseste celule stem, adica nu s-a pornit de la zero, asta am vrut sa-ti arat (vorbeau despre experimentul facut de Miller–Urey).
(03-16-2012, 06:58 PM)Warhell Wrote: [ -> ]De ce?

Tu pui intrebarea asta doar asa ca sa ai o scuza ca sa nu crezi in Dumnezeu, sau pui intrebarea pentru ca (,) chiar esti curios si vrei sa stii?
Necro
Ce parere ai despre biserica din 1400 care cerea bani in schimbul iertari pacatelor?
Ok, in cazul asta esti la fel ca mine. Nu vrei sa afli adevarul.
(03-16-2012, 08:19 PM)roby14 Wrote: [ -> ]Necro
Ce parere ai despre biserica din 1400 care cerea bani in schimbul iertari pacatelor?

Dupa cum am mai zis odata pe subiectul asta, preoti aceia era niste escroci si niste ipocriti care incercau sa inventeze tot felul de moduri ca sa faca bani din urma credintei oarbe a poporului (lucru care se intampla si astazi, nu la toti preotii, dar la multi dintre ei), iar cei care dadeau bani ca sa li se ierte pacatele erau mult mai prosti decat preotii. Daca si-ar fi citit biblile ar fi realizat ca preotii nu pot ierta pacatele, si aceasta categorie de credinciosi o consider ca ii face de rusine pe crestinii adevarati.

(03-16-2012, 08:22 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Ok, in cazul asta esti la fel ca mine. Nu vrei sa afli adevarul.

Adica tu nu vrei sa afli adevarul? Asta ai vrut sa zici? Daca e asa, atunci de ce mai postezi intr-un topic ca asta daca nu esti dispus sa iti schimbi parerea? Esti aici doar ca sa critici si sa ironizezi? :|
Nu. Nu sunt ca tine si vreau sa aflu adevarul. Dar din moment ce fiecare are dreptul la libera exprimare, poti sa crezi orice vrei despre mine. Smile
Eu doar te-am intrebat daca vrei un raspuns la intrebarea aia, sau ai puso doar asa ca sa ironizezi opinia mea religioasa. Nu are rost sa imi pierd timpul sa-ti fac un eseu de 1000 de cuvinte daca pe tine nu te intereseaza ce am de spus, deoarece ai pus intrebarea doar pentru a incerca sa imi dovedesti o oarecare inconsistenta in credinta mea, care de fapt nu exista. Smile
(03-16-2012, 09:28 PM)Kristi Wrote: [ -> ][quote='roby14' pid='58316' dateline='1331918398']
Necro
Ce parere ai despre biserica din 1400 care cerea bani in schimbul iertari pacatelor?

Dupa cum am mai zis odata pe subiectul asta, preoti aceia era niste escroci si niste ipocriti care incercau sa inventeze tot felul de moduri ca sa faca bani din urma credintei oarbe a poporului (lucru care se intampla si astazi, nu la toti preotii, dar la multi dintre ei), iar cei care dadeau bani ca sa li se ierte pacatele erau mult mai prosti decat preotii. Daca si-ar fi citit biblile ar fi realizat ca preotii nu pot ierta pacatele, si aceasta categorie de credinciosi o consider ca ii face de rusine pe crestinii

Pe vremea aia era numa in latina biblia
Cine stia latina?
Preotul...
Nu prea era inteligenti oamenii pe vremea aia
Cu toate ca crestinismul profita de acei oameni...

(03-16-2012, 09:34 PM)roby14 Wrote: [ -> ]Pe vremea aia era numa in latina biblia
Cine stia latina?
Preotul...
Nu prea era inteligenti oamenii pe vremea aia
Cu toate ca crestinismul profita de acei oameni...

Daca crestinii de atunci credeau tot ce le zicea preotul, atunci chiar mie mila de ei...
Preotii profitau de ei, nu crestinismul. Doar pentru ca exista unii preoti care vor sa scoata bani din credinta oamenilor asta nu inseamna ca (,) crestinismul are vreo vina.

De ex:
- Tigarile Marlboro sunt de multe ori asociate cu un cowboy. Ce legatura au tigarile Marlboro cu cowboy-ii? Toti cowboy-ii fumeaza Marlboro? Nu. Trebuie sa fumezi Marlboro ca sa fi un cowboy? Nu. Daca fumezi Marlboro devii automat un cowboy? Nu.
- Berea e adesea asociata cu fotbalul? Ce legatura are berea cu fotbalul? Hmm?

Asa e si cu preotii astia excroci, or fi ei asociati cu biserica, dar in realitate nu au nicio legatura. Cel putin asa vad eu lucrurile.
Apropo Necro..
De ce religie apartii?Smile
(03-16-2012, 09:44 PM)roby14 Wrote: [ -> ]Apropo Necro..
De ce religie apartii?Smile

Oficial sunt penticostal, dar asta nu inseamna ca sunt de acord cu intreaga doctrina a acestui cult. Smile Sunt doar un crestin, atat.
In poll vad ca ai votat neoprotestant..
Dar apar confuzi pentru ca sunt o gramada de religi la monentul actual...
Nu le vad rostu'.
Kristi, n-ai inteles. Acum cateva pagini mi-ai spus ca nu vreau sa imi schimb parerea fata de Dumnezeu, asa esti si tu.