World of Gothic - Forum

Full Version: Religion Thread
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.


Nu sunt sigur ca clipul e chiar error proof, dar mi-a placut ideea.
(04-23-2013, 02:37 PM)Warhell Wrote: [ -> ]A voastră care-i?

A mea-i partea aia in care americanii se zbat de ani de zile sa scoata religia si pe Dumnezeu din scoli, si pe urma se intreaba unde a fost Dumnezeu in timpul masacrului dintr-o scoala din Newton, Connecticut.

(04-23-2013, 02:37 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Acum aştept să vină Kristi .. forumul are nevoie de încă o 'discuţie' pe plan religios sau politic că deja o dăm la sapă de lemn.
Mai facem activitate, nu? Grin

Parca tu ai fost cel care a decis ca e cazut sa oprit discutia pe tema asta... Vezi sa nu se mai repete... Grin
@Bogdan: Ce sa zic de video-ul ala? Video creat de atei/agnostici tipici care ori nu inteleg ori nu vor sa inteleaga cu adevarat subiectul despre care vorbesc. Nu m-am uitat pana la capat, prima chestie cu dinozaurii carnivori care se presupune din punctul de vedere al Bibliei ca au fost ierbivori DATORITA ghearelor si a coltilor mari e un argument penibil. Sunt destule animale astazi care au colti asemanatori animalelor carnivore dar sunt ierbivori (Liliacul de fructe - http://www.myoops.org/twocw/tufts/course...C32763.jpg , ursul panda - http://farm4.staticflickr.com/3172/27390...fb590b.jpg , etc). De ce a fost plasat acel copac interzis in apropiere de Adam si de Eva si nu undeva departe? Simplu: din cauza conceptului de "free will".
Păi ştii Kristi .. fără ceartă = fără activitate. Haha
Am ajuns la vorbele lui Old nick.
Kristi, crezi ca crestinismul va rezista si peste ~1000 de ani? Crezi ca vor mai exista crestini?
1000 de ani? Pământul nu va supravieţui atât.
Din moment ce deja am ajuns la cheremul unui buton roşu pe care apare un craniu galben şi miroase a uraniu .. e clar că Pământul nu va mai trăi prea mult....iar religia e pe moarte o dată cu îmbunătăţirea tehnologiei şi a creierului uman ce îşi dă seama că religia a prostit oamenii atâta timp...
Scuze c-am preuluat eu întrebarea. Nu o puteam lăsa aşa fără răspuns. Haha
(04-23-2013, 08:20 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Scuze c-am preuluat eu întrebarea. Nu o puteam lăsa aşa fără răspuns. Haha

Imi rapundea si Cristi, sunt sigur. Cat despre celelalte spuse de tine, sunt necesari 2 oameni pentru a repopula planeta (asta in cel mai rau caz) [preferabil de sex diferit].
(04-23-2013, 08:16 PM)Terente Wrote: [ -> ]Kristi, crezi ca crestinismul va rezista si peste ~1000 de ani? Crezi ca vor mai exista crestini?

Daca a rezistat vreo 2000 de ani ma gandesc ca e foarte probabil. Atat timp cat va exista cel putin un crestin (adevarat) atunci crestinismul, dupa parerea mea, va continua sa reziste.

(04-23-2013, 08:20 PM)Warhell Wrote: [ -> ]iar religia e pe moarte o dată cu îmbunătăţirea tehnologiei şi a creierului uman ce îşi dă seama că religia a prostit oamenii atâta timp...

Biblia e una dintre cele mai atacate carti din lume si totusi ramane in picioare. Oare de ce?

Apropo, parca Hitler era "crestin", nu? Sa nu-mi zici ca si el a fost prostit de religie... #shocked
(04-23-2013, 08:34 PM)Terente Wrote: [ -> ]
(04-23-2013, 08:20 PM)Warhell Wrote: [ -> ]Scuze c-am preuluat eu întrebarea. Nu o puteam lăsa aşa fără răspuns. Haha

Imi rapundea si Cristi, sunt sigur. Cat despre celelalte spuse de tine, sunt necesari 2 oameni pentru a repopula planeta (asta in cel mai rau caz) [preferabil de sex diferit].

Nu mă refeream că nu va răspunde .. mă refeream că eu nu o puteam lăsa aşa fără un răspuns din partea mea. Grin

ŞI DE CE MAMA MEA MĂ IEI IARĂŞI CU HITLER?!
TU eşti cel care mă faci să vorbesc despre nazism, deşi am spus că n-am să o mai fac aici ... ca apoi să vină altcineva şi să-mi spună că nu m-am ţinut de cuvânt.
Asta nu e prima dată, dar categoric e ultima.
(04-24-2013, 10:47 AM)Warhell Wrote: [ -> ]ŞI DE CE MAMA MEA MĂ IEI IARĂŞI CU HITLER?!

Pentru ca are legatura cu subiectul, pentru ca idolatrizezi un om pe care il consideri crestin si in acelasi timp arunci cu noroi in crestinism, lucru care e cam ciudat. Si nu era nevoie de majuscule pentru ca vad destul de bine... Grin